Skaraborg: föreläsningar om cannabis och samsjuklighet – 12 oktober

Neuropsykiatri och cannabis – funktion och konsekvenser

Föreläsning riktad mot professioner och ideellt engagerade
Datum: 12 okt, 2021
Tid: 14.00-16.00
Plats: Digitalt

Aktuell föreläsning riktar sig i första hand till dig som bor och/eller är verksam i Skaraborg.

Föreläsning riktad mot föräldrar och andra viktiga vuxna
Datum: 12 okt, 2021
Tid: 18.00-19.30
Plats: Digitalt

Föreläsare
Agneta Björck, sjuksköterska med över 30 års erfarenhet av arbete med beroendevård, psykiatri och neuropsykiatri med fokus på tidig upptäckt och unga i riskzon. Handleder och utbildar kring cannabis, samsjuklighet, bemötande och behandling. Tidigare rådgivare i studie för behandling via nätet för cannabisberoende. Utbildar med särskilt fokus på samsjuklighet.

Föreläsningarna arrangeras av nätverket Drogförebyggarna Skaraborg, som består av representanter från Länsnykterhetsförbundet Västra Götaland, Skövde kommun, Falköpings kommun, NBV väst, Skaraborgs kommunalförbund och Skaraborgsenheten , avd. Social hållbarhet, Västra Götaland.

SAVE THE DATE! Mer information om föreläsningarnas innehåll och anmälan kommer dyka upp här på hemsidan inom en snar framtid. Håll utkik!

Vid frågor kontakta

Publicerat den