Föreläsning Alkohol och coronapandemin

//Föreläsning Alkohol och coronapandemin

Föreläsning Alkohol och coronapandemin

I samband med årsmötet för Länsnykterhetsförbundet Västra Götaland bjuder vi in alla intresserade att delta på en presentation om alkoholkonsumtionens roll i spridningen av coronaviruset.

ALKOHOL OCH CORONAPANDEMIN
– OM MÄNNISKOR, SAMHÄLLE OCH POLITIK
24 APRIL · 11.00-12.00

I den svenska coronastrategin lyser alkoholkonsumtionens roll och konsekvenser med sin frånvaro. I rapportserien Alkoholen och samhället tittar forskarna närmare på vilken roll alkoholkonsumtionen spelar vid spridning av coronaviruset och insjuknande i covid-19. Rapporten för 2021 handlar om alkoholens påverkan på immunförsvaret, vilken betydelse alkohol har för smittspridningen samt hur alkoholen påverkar människors beteende i samband med alkoholkonsumtion.

Medverkande: Per Leimar, Politisk sekreterare, alkoholfrågor vid IOGT-NTO

Se inbjudan HÄR >>>Alkohol och Corornapandemin inbjudan
Anmälan: För anmälan, klicka HÄR>>

Kostnad: Webbinariet är kostnadsfritt.

Frågor: Ellen Garnwall, ellen@lansnykterhetsforbundet.nu, 0706-592608
Digital plattform: Via Lifesize. Mer information och instruktioner för hur du får tillgång till webbinariet erhålls via mail efter inkommen anmälan.

2021-04-16T16:01:51+02:00